Η Μαριάννα Ντούβλη στο Φρικηπαίδεια


Μαριάννα Ντούβλη
Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια με πολλά ονόματα, όπως: Marianna Ntouvli, Μαριάννα D αλλά γυρίζει και στο Ντουβλάκι ή Τουβλάκι. Ποιο είναι όμως πλήρες το πραγματικό της όνομα; Μαρία Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου παρακαλώ! Χαίρω πολύ.
Για τη Μαριάννα Ντούβλη, δεν χρειάζεται καν πρόλογος. Περνάς κατευθείαν στο κυρίως θέμα.

Βιογραφικόν
Πλούσια τα ελέη και ακόμη πλουσιότερο το βιογραφικό της απόκομμα.
Γεννήθηκε μελαχρινή, ντάλα του Αυγούστου το 1982 στην Ηρώδου Αττικού (α ρε Ηρώδη) και μεγάλωσε σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο πάσα ένας - πάσα μία και από την μετέπειτα πορεία της. Μαμά δικηγορίνα που ποτέ δεν δούλεψε στην ζωή της, όχι από τεμπελιά αλλά επειδή οι γονείς της είχαν πολλά χωράφια και δεν την άφηναν να δουλέψει. Όχι ότι και αυτή επέμενε να πάει για δουλειά, αλλά λέμε τώρα...
Για τον μπαμπά δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα γιατί τους βαρέθηκε, τους σιχτίρισε και την έκανε. Ξέρουμε μόνο πως την έκανε για Ελβετία μεριά, όπου και ξαναπαντρεύτηκε δις.
Η μικρή Μαριάννα λοιπόν είχε συνεχώς την μάνα της πάνω από το κεφάλι για να μελετήσει το Κάμα Σούτρα. Αυτό που λένε, παιδί με γαλλικά και πιάνο, της ταίριαζε απολύτως. Απλώς έμαθε και αγγλικά. Στα 17 της, επιτρεπόταν να γυρίσει στο σπίτι, το αργότερο μέχρι τις 5 τα χαράματα - για τόση αυστηρότητα μιλάμε.

Γράμματα σπουδάγματα
Τελείωσε το γαλλικό σχολείο στον Πειραιά και αφού τον πήρε όλο τον Πειραιά, μπήκε στη Γαλλική Φιλολογία και βγήκε το 2004. Με το που βγαίνει, γνωρίζει τον Ντούβλη, που να μην έσωνε και τον γνώριζε. Του ρίχνει τρεις χυλόπιτες αλλά αυτός επέμενε και σε τρεις μήνες νάσου η Ντούβλενα με τούρλα την κοιλιά. Αφού συστήθηκαν και γνωρίστηκαν καλύτερα, πήγαν και παντρεύτηκαν. Αυτός όμως αποδείχτηκε μεγάλο ψευτρόνι διότι την ξεγέλασε λέγοντάς της ότι είναι εφοπλιστής, τσσσσ.
Θα με πεις γιατί κράτησε το επίθετο όταν τον σούταρε; Ε μα με αυτό το επίθετο έγινε αναγνωρίσιμη, γλυκιά μου, ήθελες να το άφηνε;

Πρότυπα 
Μα φυσικά η Ελένη Μενεγάκη!!!! Γιατί όμως ήθελε να την φάει; Είναι η Μαριάννα ανθρωποφάγα; Αυτό το θεμελιώδες ερώτημα θα μείνει στην ιστορία ευτυχώς αναπάντητο. Με αυτές τις βλακείες όμως που έλεγε, στριμώχτηκε για λίγο στο Star αλλά επειδή η χοντρέλω κακίστρω Ελεάννα Τρυφίδου έλεγε άσχημα πράγματα για την ηλικία της και όχι μόνο, τα πήρε στην κράνα η Ντούβλενα και έφυγε πριν την κατασπαράξουν.

Διεθνής καριέρα
SEX IN THE CITY OF ATHENS ή Δώσε σπέρμα στο λαό για να γουστάρει.
Στην ταινία αυτή η Μαριάννα σε full fat έκδοση, παίρνει την εκδίκησή της από τις αδύνατες ανοργασμικές γκομενίτσες, κάνοντας τα απίστευτα μπροστά στην κάμερα, με στόχο να καυλώσει και ο πας ένας μαλακοκαύλης που θα κάνει το λάθος να δώσει 20 ευρώπουλα στον περιπτερά για να αγοράσει την τσοντοκωμωδία.
Φήμες λένε πως ετοιμάζεται και για νέο χτύπημα με νέα ταινία και με Γάλλο παρτε- νάχετε-νερ (ουάου). Πρόκειται να υπο-γδυθεί έναν κόντρα ρόλο και δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Η υπόθα της ταινίας είναι φοβερή και πρωτότυπη. Θα κάνει μια χοντρή πλούσια κυρία με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες και γούστα και αλίμονο στον φουκαρά που δεν θα της κάτσει. Από το στόρι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για υπερπαραγωγή με χλιδάτα μέρη, πολυτελή αυτοκίνητα και βάλε-βγάλε.
Μυστικός κρατείται ακόμη ο τίτλος της ταινίας αν και θάταν προτιμότερο να κρατήσουν σε μυστικό δωμάτιο την χοντρή και να μην την εμφανίσουν καν.
Δοκίμασε επίσης το ...υποκριτικό της ταλέντο και στο θέατρο, μεταφέροντας on stage ερωτικές εικόνες με διαφορετικό σενάριο κάθε φορά..Γι αυτόν τον λόγο φούσκωσε και τα χείλη της, αφενός επειδή ήθελε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην Merlin Monroe -η μόνη διαφορά ήταν στα χείλη και πουθενά αλλού-και αφετέρου επειδή ήταν αυτοδίδακτη στο πούρο, όπως δήλωσε στον Θέμο Αναστασιάδη. Δυστυχώς το σανίδι δεν μπόρεσε να την σηκώσει κι έσπασε. Έτσι έληξε η καριέρα της στο θέατρο, για καλή μας τύχη.
Δεν έχασε καιρό και άρχισε τις εμφανίσεις-σοκ σε διάφορα clubs και όχι μόνο. Και νάθελε να κρυφτεί δεν θα μπορούσε, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Athens Erotic Dream για αρχή και εφιάλτης για όσους την είδαν από κοντά. Φορώντας κόκκινο φουρό που τόνιζε ακόμη πιο πολύ την μικροκαμωμένη πισινέλα της, ολόσωμη διάφανη (Θε μου σχώραμε) διχτυωτή φόρμα και κραδαίνοντας μαστίγιο, απειλώντας όσους πλησίαζαν να την φωτογραφίσουν από κοντά, σκάει μύτη στο μαγαζί και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Σοφά λόγια 
Θα πήγαινα με μαύρους ή με σκύλους
Ξέρω ότι είμαι θεά
Είμαι περήφανη γι αυτό που έκανα
Θα κάνω διεθνές καριέρα
Στο sex είμαι δασκάλα (αλίμονο στον μαθητή που θα βρεθεί από κάτω)
Ναι, έχω κάνει πρωκτική λεύκανση
Είμαι ηφαίστειο (βουνό θα πρόσθετα εγώ)
Ανεβαίνοντας τον δικό της Γολγοθά
Βλέπει την καριέρα της να καταστρέφεται. Κι ο λόγος; Μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην μπάκα που της άφησε σημάδι, είδε την καριέρα της να παίρνει την κατηφόρα. Αν ήταν τραγουδίστρια δήλωσε, δεν θα την πείραζε αλλά στη δουλειά που διάλεξε να κάνει, πρέπει να δείχνει κάποια σημεία της κορμάρας της, μεταξύ αυτών και τα πατσοκοίλια.
Λες ρε;
Κιλά: 60
Στο ίντερνετς δηλώνει ότι είναι φυσική χαζή ξανθιά, έχει ύψος 1.70 και κιλά...60. Εεεεεεεεε;
Αλήθεια ή ψέμματα; κανείς δεν ξέρει με σιγουριά παρά μόνο η γεφυροπλάστιγγα και τα τρις εκατομμυρίων που έχουν δει την γυμνή αλήθεια της Ντούβλενας

ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Εκδότης billym

Cult Greek >> Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols!!!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου