Κούλα μ'ακούς; #25 Ο Ζιγκολό της Αθήνας


Κούλα μου γεια σου! Χαιρετισμούς και στην κουλάρα σου! Δεν θα σου κρυφτώ, μήτε ψέματα θα πω αλλά με έχεις στενοχωρήσει. Ένα αγόρι σαν τα κρύα τα νερά με τη γάργαρη και κελαριστή φωνή μου να σου γλυκοτραγουδώ πως θα σε πάρω να φύγουμε σ’ άλλη γη σ’ άλλα μέρη που κανένα δεν ξέρουμε και κανείς δε μας ξέρει. Εσύ ωστόσο με πληγώνεις και οι μαζοχιστικές μου τάσεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα στο τέλος να με πωρώνεις. Πέραν της ΑΕΚ δεν έχω συναντήσει παρόμοια γυναίκα στη ζωή μου. Πίστεψε με Κούλα μου έχω συναντήσει πολλές, δεκάδες, εκατοντάδες, μυριάδες μέχρι φανταστικομμύρια μπορώ να φτάσω αν δεν με μαζέψουν μα σαν εσένα και την ΑΕΚ καμιά. Μη φωνάζεις αγαπημένη και μην ωρύεσαι το παρελθόν του Αντρός είναι σαν τη Βίβλο, πολλά είναι γραμμένα στις σελίδες της, μα λίγα συνέβησαν πραγματικά. Είχα ένα φιλαράκι κάποτε που λες Κούλα μου. Μας το έπαιζε πολλά βαρύς, γκομενιάρης και ιστορίας. Απολάμβανε μεγάλη ζωή και ήταν συνέχεια με όμορφες γυναίκες. Κάποια στιγμή μας έσκασε και το παραμύθι. Ζιγκόλο! Μάλιστα Ζιγκολό ο κύριος!  Κάτι το λέγειν, κάτι τα λεφτά, κάτι οι γκόμενες τον πιστέψαμε και μεταξύ έγινε το είδωλο της γειτονιάς! Μέχρι που ένα απόγευμα στην καθιερωμένη μου βόλτα στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου, πέφτω πάνω σε μια ταινία του Γιώργου Λαζαρίδη.

Γυρνώντας το οπισθόφυλλο τι να δω ο καψερός: «Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα μοντέλου, ο Στέφανος Νομικός είναι ένας περιζήτητος ζιγκολό στους αθηναϊκούς κύκλους, τόσο των ώριμων κυριών, όσο και των εύπορων ομοφυλόφιλων. Αυτό συν τοις άλλοις του επιτρέπει να πληρώνει και τα δίδακτρα της αδελφής του που σπουδάζει στη Γερμανία. Ωστόσο, μια ακάλυπτη επιταγή γίνεται αιτία να πέσει θύμα εκβιασμού από τους ανθρώπους που μέχρι χθες θεωρούσε φίλους του, και οι οποίοι τώρα όχι μόνο του γυρίζουν την πλάτη, αλλά και δεν διστάζουν να τον εμπλέξουν στη δολοφονία ενός ομοφυλόφιλου Γερμανού πράκτορα. Μια παλιά πελάτισσά του, του ανταποδίδει την καλοσύνη που της είχε δείξει παλαιότερα και πληρώνει εκείνη την επιταγή του, ενώ μια άλλη φίλη του δημοσιογράφος τον βοηθά να αποδείξει την αθωότητά του. Έχοντας γνωρίσει τη βρομιά του κυκλώματος, ο Στέφανος αναθεωρεί πλήρως τον τρόπο ζωής του, ενώ η δολοφόνος του Γερμανού πράκτορα φεύγει ανενόχλητη απ' την Ελλάδα.»

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως Κούλα μου καθότι Ο Ζιγκολό της Αθήνας είναι η πιο macho ελληνική ταινία ever. Πρωταγωνιστής ο σε δέρνω επειδή στραβοκοιμήθηκα Διονύσης Ξάνθος. Το όνομα του Στέφανος, μα στην πιάτσα αυτό δεν πιάνει μία  οπότε το Στέφος κάθεται καλύτερα. Ωραίο παιδί και άξιο παλικάρι εμπορεύεται το κορμί του μοστράροντας σε κάθε στιγμή το δασύτριχο του στήθος, και τον μύστακα του μιας και τα ρουθούνια του νιώθουν μοναξιά μακριά του. Βλαχοντελόν άκου βλαχοντελόν; Που τις άκουσες αυτές τις ανακρίβειες Κούλα μου. Σίγουρα δε στις είπε η Margy Άννα Καλουτά η  οποία με αγγλική προφορά Τρούμπας τύπου: Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα στο Καλώς Ήρθε το Δολάριο με τον Γιώργο Κωνσταντίνου υποδύεται μια Ελληνοαμερικανίδα που ξελογιάστηκε μπρος τα κάλλη του Ζιγκολό της Αθήνας σε έναν από τους πιο camp ρόλους την εποχή της βιντεοκασέτας.

Ίσως να στο πε εκείνη η μούντζα η παστρικιά που δεν της καθόταν ο Στέφος! Πώς να της κάτσει άλλωστε ο άνθρωπος αφού το κλαμπ λεγόταν Only For Men (To for για λόγους οικονομίας παραλείφθηκε εκ της ταμπέλας του μαγαζιού) Εκεί έκανε το bar-tender ένας Ελληνοιταλός που μίλαγε τα ιταλικά σαν το Μουστάκα στο καλτ έπος Τα Τούβλα που έχουμε αναφερθεί παλαιόθεν. Οι ερωτικές σκηνές Κούλα μου είναι για μένα πάντως το δυνατό σημείο της ταινίας. Πλήρως κατάλληλες και εναρμονισμένες με την οδηγία ως προς το group therapy των Ανώνυμων Εθισμένων στο Σεξ που ψάχνουν να βρουν τρόπο να το κόψουν και δε μπορούν. Επίσης η χρήση σπαστών Αγγλικών, Ιταλικών, Γερμανικών, Σουηδικών, Αρβανίτικων και Σουαχίλι μπορεί να σε βοηθήσει αλά linguaphone στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, για αυτό και επανέλαβε μετά από μένα αγαπημένη. Ιχ Μπιν Νομικός. Δε θα πω περισσότερα για την ταινία και το βουρκο στον οποίο θα κυλιστεί ο Στέφος Κούλα διότι είμεθα και spoiler-haters. Θα πρωτοτυπήσω σήμερα και θα κλείσω τη συνομιλία μας ως εξής: Τill the next time, stay cult!


Share on Google Plus

Εκδότης billym

Cult Greek >> Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols!!!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου