Κούλα μ'ακούς; #27 Ισόβια


Έκανα κάποιες ανασκαφές Κούλα μου που λες στο Σμυρνόσπιτο (όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν κάποιοι ποταποί φίλοι μου)και ανάμεσα σε βιβλία, δίσκους, cds βρήκα και πολλές παλιές ταινίες κάποιες σε βιντεοκασέτες (αμάσητες ευτυχώς ακόμη) και άλλες σε dvd. Στο οπισθόφυλλο μιας εξ αυτών διάβασα ξανά με την τρίχα σηκωμένη την ακόλουθη περίληψη: «Ο Γιώργος (Νίκος Παπαδόπουλος ) είναι ένας σεξουαλικά διαταραγμένος νέος ο οποίος βρίσκει διέγερση και σεξουαλική ικανοποίηση στον πόνο και στον φόβο που προκαλεί στα θύματα του. Διαταραχή που έχει προέλθει απο παιδικά βιωματα και απο μια αυταρχική μάνα που τον καταπιέζει συνεχώς. Δίπλα του θα σταθεί η Καίτη που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πάθος του αλλα το παρελθόν θα τον κυνηγάει πάντα......» Οι μυημένοι καλτάκηδες όπως συνηθίζουμε να αυτοαποκαλούμαστε μεταξύ μας στην κλειστή αυτή σέχτα σίγουρα κατάλαβαν για ποια ταινία ομιλούμε Κούλα μου. Οι υπόλοιποι καλούνται να στείλουν τις απαντήσεις τους στο www.afternoiz.com υπ’όψιν Σπυρίδωνος Σμυρνή του Νεότερου και να μπουν στην κλήρωση για τον αποχυμωτή και την υπογεγραμμένη από το Ρομάντζο αφίσα του Γαρδέλη σε διαγωνισμό που θα ανακοινωθεί σύντομα, προσφορά του Καταστήματος Ηλεκτρικών Ειδών Βάλτο στην Πρίζα Μάνα μου του αδερφού μου Σωτήριου Σμυρνή του πρώτου.

Έλα να βλέπω τα πληκτρολόγια να παίρνουν φωτιά! Συγγνώμη πολυαγαπημένη αφαιρέθηκα. Ας επανέλθουμε στα δικά μας. Ο Γιώργος που λες Κούλα μου ήταν ένα όμορφο αγόρι, με μελαγχολικό βλέμμα που χανότανε στις σκέψεις του αρκετές φορές. Έλα όμως που ήτανε ΑΝΩΜΑΛΟΣ και έπρεπε να χαθεί από προσώπου γης και να σιγοκαίγεται στα καζάνια της κόλασης, μαζί με τον άλλο τον ντιγκιντάνγκα το φίλο του τον Τόνυ (Σωτήρης Βάγιας προτού μας συγκλονίσει στο Καλημέρα Ζωή του αείμνηστου Νίκου Φώσκολου) . Σχώρα με Κούλα καταλήφθηκα από το πνεύμα της Λουκά! Συμβαίνει κάποιες φορές μετά όμως βάζω Τατιάνα και στανιάρω επιτόπου! Ο Γιώργος εργάζεται σε ένα τουριστικό γραφείο και αποτελεί λόγω εμφάνισης πόλο έλξης για τις συναδέλφους έμπειρες μα και άπειρες κορασίδες. Ανάμεσα τους η Καίτη (Τάνια Τρύπη με μαλλί άστα να πάνε στο γεροδιάολο και να μην ξανάρθουν ποτέ στη γη) είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Αυτός αντί να χαρεί και να δώσει μια χαρά στη δύστυχη του μάνα που δεν αντέχει να βλέπει το γιο της στα 26 του άγαμο και άκληρο. Τα ακούς μάνα; Ε ; όχι σαν και σένα που μου λες πριν τα 35 δεν παντρεύεσαι! Εγώ πότε θα κάνω οικογένεια; Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;

Χμ ξέφυγα ξανά νομίζω. Παράλληλα με την ιστορία του Γιώργου η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση του Μανιακού Βιαστή γνωστού και ως Δράκου (όχι του Γιάγκου αγαπημένη, μην παρασύρεσαι και συ)ο οποίος ακινητοποιεί τα θύματα του με ένα σκοινί και ασελγεί στα λιπόθυμα κορμιά τους. Όταν ο Γιώργος εξομολογηθεί τις διαταραγμένες σεξουαλικές του επιθυμίες στον Τόνυ εκείνος θα πει μεγαλόστομα:  Όχι, όχι ρε γαμώτο. Δε σκέφτηκε ούτε να τον καταγγείλει ούτε να του προτείνει μια ψυχολόγο, ψυχίατρο,μέντιουμ, μια εξορκίστρια βρε αδερφέ, αντίθετα του είπε να την πέσει στην Καίτη μπας και του σηκωθεί (η λίμπιντο πονηρούλα Κούλα). Θέλει όμως και ο Δράκος να κρυφτεί και η ανωμαλία δεν τον αφήνει αγαπημένη. Έτσι λοιπόν στο επόμενο πλάνο του αποχαιρετισμού και του φιλιού ανάμεσα στο Γιώργο και την Καίτη, ο πρωταγωνιστής μας βιάζει την Έλενα Τσαβαλιά ενώ ο Μιχάλης Ρακιντζής (μαζί με τον Πουφ)τραγουδά σε άπταιστα αγγλικά Ι Just want you right now σε μια σκηνή που θα συμπεριληφθή στο καλτ ευαγγέλιο που θα δημοσιεύσω πολύ σύντομα!
Ο Γιώργος μέχρι και σε ψυχολόγο πήγε για να κορέσει το άρρωστο πάθος του, μα λύση δεν βρήκε. Τι και αν μας εκμυστηρεύτηκε για τότε που τον τσάκωσε η μητέρα του να σοβατίζει το σαλόνι, η τότε που αυτοϊκανοποιούταν στις γειτονικές ταράτσες ενώ οι απέναντι άπλωναν τις μπουγάδες τους (και μετά κράζουν τους φετιχιστές).  Ο Γιώργος συνεχίζει να υποκύπτει στα σεξουαλικά του πάθη με επόμενο θύμα τη Γιούλη Ηλιοπούλου. Κάπου εκεί η κατάσταση ξεφεύγει… Τα υπόλοιπα επι της οθόνης. Till the next time Κουλίτσα stay cult! Cheers ωρέ!


Share on Google Plus

Εκδότης billym

Cult Greek >> Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols!!!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου