Δείτε την trash αφίσα για την εμφάνιση της Καλομοίρας σε πανηγύρι στη Βαλτιμόρη


Παραδοσιακό ελληνικό φεστιβάλ στις 6 Ιουνίου

Μεζεδάκια, σαμπάνια, αλλά και μια φωτογραφία με αυτόγραφο της Ελληνίδας τραγουδίστριας, στην προνομιακή τιμή των 80 δολαρίων!

Η αγάπη που της δείχνουν οι Έλληνες της Αμερικής είναι γνωστή, καθώς και η ίδια έχει αποκαλύψει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκδηλώσει αγάπη στο πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά, η αγάπη των μεταναστών κάνει την Καλομοίρα να ταξιδέψει για μια και μόνο εμφάνιση στην Βαλτιμόρη, όπου και θα συμμετάσχει στο ελληνικό παραδοσιακό φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου!

Όπως φαίνεται και στην αφίσα που έχει ήδη κυκλοφορήσει και διαφημίζει την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας στις 6 Ιουνίου, η Καλομοίρα θα κάνει μια guest εμφάνιση στο... πανηγύρι, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

Όσοι θελήσουν - Έλληνες ή μη - να παρακολουθήσουν από κοντά τη βραδιά, θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο που κοστίζει 40 δολάρια, ενώ υπάρχουν και τα vip εισιτήρια, που παρέχουν επιπλέον σαμπάνια, μεζεδάκια (όπως γράφει χαρακτηριστικά η αφίσα), αυτόγραφο της Καλομοίρας, αλλά και τη δυνατότητα να βγάλει κανείς φωτογραφία μαζί της, «πακέτο» που κοστίζει 80 δολάρια!

ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Εκδότης billym

Cult Greek >> Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols!!!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου